In oktober 1981 werd ik geboren en kreeg ik de roepnaam Nadine, wat 'Hoop' betekent. In 2015 mocht ik voor het eerst een geboorteproces ervaren.
9 Maanden vol verwachting en wat voelde in me gelukkig. In mij groeide een nieuw mensje, ik voelde de verbinding ontstaan en langzaam groeide naast mijn enorme buik ook het moederbrein. Ik volgde verschillende cursussen en probeerde me goed voor te bereiden op wat komen zou gaan. Ik zag het voor me hoe te bevallen, leerde wat me hielp om in vertrouwen te zijn. Na ruim 41 weken begonnen daar 's ochtends vroeg de weeen. Vol vertrouwen ving ik de eerste weeen op, uiteindelijk werd het een lang proces van loslaten wat volgde. Iets waar ik achteraf pas bewust van ben geworden door verschillende opleidingen die ik volgde, de vele gesprekken met andere vrouwen en door de inspiratie en inzichten die tot mij kwamen. Met de komst van onze eerste zoon werd ik als moeder geboren!


De afgelopen jaren heb ik in mijn werk als trainer vele professionals mogen trainen in het werken met het jonge kind. Zo ook over de allerkleinste. Door het geven van deze trainingen, de gesprekken met de deelnemers (vrouw en vele al moeder) en alles wat ik las over het allereerste begin van een mensenleven ben ik me nog bewuster geworden van hoe belangrijk dat allereerste begin is. Een mensje in wording, waarbij in de eerst 12 weken van de zwangerschap de belangrijkste bouwstenen al worden gevormd. De eerste 1000 dagen, het moment van conceptie tot de 2e verjaardag is een vormende periode voor het leven. En ik voel aan alles dat hier meer bewustzijn op mag komen.


Vanuit dat verlangen en mijn ervaring van mijn tweede bekrachtigende geboorteproces in 2020, ben ik de Traumapreventie Coach Opleiding van ZOBEVALIK gaan doen en werd langzaam het aanbod van HarteSpreker geboren. Een sprankel van hoop bieden wanneer dat welkom is!
Als bewustzijnscoach, vrouw, moeder & HarteSpreker wil ik Sprankel, een lichtpuntje zijn voor andere vrouwen. Je supporten en bekrachtigen in het bewust worden van wat in je leeft, zodat het hart kan spreken. Ik vertel jou niet wat, ik help jou dit zelf te ontdekken.


Verlang jij ook naar het moederschap vanuit eigen kracht en te bevallen in vertrouwen? Ik ben graag een Sprankel voor je en ondersteun je in het bewustwordingsproces rondom de geboorte!


Harte groet Nadine